14 Şubat 2021 Pazar

FRUDİA

 



Kore ürünlerinin öne çıktığı şu zamanlarda benimde merak edip deneyimlediğim bazı ürünler oldu tabi.

Watsons mağazaları ve watsons online sayfasından ulaşabileceğiniz Frudia markası genel olarak benim çok sevdiğim bir marka oldu.


Frudia içerdiği bileşenler sayesinde farklı ihtiyaçlara sahip ciltlere Blueberry, Citrus, Green Grape ve Pomegranate olmak üzere dört farklı seri ile hitap ediyor. 

Frudia'nın yüz temizleme jelinden toniğe, maskeden el kremine kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.



Pembe olan seri (Pomegranate) Kleopatranın favori meyvesi olan Naz özü içermekte. Nar serisi Kore, Goheung topraklarında yetişen nardan elde ediliyor ve %63 nar özü içeriyor. Cildin elastikiyetini arttırmaya, kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. 

Tüm cilt tipleri için uygun bir ürün. Biraz kıvamlı ve gerçekten cilde çok güzel bir nem sağlıyor.

Serum olan ürün alışılmışın dışında su gibi bir kıvama değil de krem yapıya sahip. Özellikle kuru ciltlerin çok seveceği bir ürün.


Yeşil olan seri (Green Grape Pore Control) yeşil üzüm içermekte. Nem sağlamanın yanı sıra gözenekleri sıkılaştırarak cilt dokusunu geliştirmeye yardımcı oluyor. 

Bu serumun içeriği %81 oranında yeşil üzüm özünden oluşuyor. Bu ürün sebum dengesini o kadar güzel kontrol altına alıyor ki makyajın altına bile uyguladığınızda gün içinde bir parlama yaşamıyorsunuz.

Ben en çok makyaj bazı olarak hem bakım yapması hemde cilde ürünlerin iyi tutunması açısından çok memnun kaldım ve makyaj altına uyguladığım bütün kozmetikleri solladı diyebilirim.

Öncelikle karma ve yağlı ciltlerin çok seveceği bir ürün fakat kuru cilt yapısına sahip kişilerinde makyaj bazı olarak kullanabileceği çok güzel bir ürün.


Bu seriden denediklerim bunlar ve beni fiyat permorfans olarak memnun eden ürünler oldu.


Görüşmek üzere...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder